Welkom op mijn website!

VAN HARTE WELKOM.... op de nieuwe site van Kees Plat Music, op deze vernieuwde site veel info over Kees Plat Solo, De Tribute to the Catsband, het duo Kees en Mark en over mijn eerste solo album
"A Boy From Nowhere".
  
Muziek is mijn "passie" omdat ik live optreden met publiek erg leuk vind om te doen,  samen met  mijn muzikale vrienden van de Tribute to the Catsband, solo of met het duo Kees en Mark want dan word het  "Da's pas echt een feest".

Nog nét effe iets leuker vind ik het schrijven van nieuwe liedjes. Iets creëren uit niets, dat is eigenlijk toch wel het mooiste dat er is. Je kunt mij dagenlang op water en brood in een studio zetten – dan voel ik mij als een kind in de speeltuin.

Wanneer ik een paar noten in gedachten heb, pak ik mijn gitaar en ga er voor zitten. Welke richting het op gaat weet ik van tevoren nooit; het is pure intuïtie. Soms heb ik tekst en melodie in minder dan tien minuten – dat zijn meestal de leukste liedjes. In de andere gevallen duurt het iets langer en moet een idee eerst wat ‘rijpen’.

Ondertussen heb ik in de afgelopen jaren en nu nog steeds veel liedje geschreven, niet alleen mijn eigen nederlandse solo liedjes: Mijn Volendam, Al Mijn Dromen en Deze Nacht maar ook voor diverse Nederlandse artiesten en alle solo nummers voor Mark van Veen en "In Ons Stamcafe" wat we als duo samen hebben opgenomen. Kijk ook eens op het eigen Kees Plat YouTube kanaal, voor de alle officiele videoclips en prive video's.
   
Last but not Least, ik ben erg trots op mijn eerste engelstalige solo album "A Boy From Nowhere" die vanaf  12 juli 2015 verkrijgbaar is. Ruim een jaar lang heb ik samen met vriend en studioproducer Ron Fargates aan dit album gewerkt,  het schrijven van de songs, het opnemen en het maken van alle mixen.
Ben jij ook benieuwd naar de nieuwe songs? De geluidsfragmenten van alle songs zijn te beluisteren in de discografie.
 
Kijk gerust even rond op deze nieuwe site die gemaakt is door Van Veen Art & Design, ik hoop dat jullie er veel plezier aan beleven... enne, schrijf iets leuks in mijn gastenboek..
  
Grote groet,

© Copyright 2015, Kees Plat Music Productions || Design by: Van Veen Art & Design